04. april 2016.

 
 
Poznati novi učesnici Arsenal Festa 06

 
  Partibrejkers, Električni orgazam, Majke, Mortal kombat, Zoster i Viva Vox pridružili su se izvođačima Arsenala 06 koji će biti održan 23, 24. i 25. juna u Kragujevcu.

Internacionalno priznati beogradski hor Viva Vox imaće čast da 23. juna otvori program na Main Stage-u Arsenala, gde su zvezde prve večeri britanski alternativci Skunk Anansie. Na Garden Stage-u 24. juna kultnim pankerima Toy Dolls pridružiće se mostarski Zoster (BiH), a iste večeri na Main-u su novotalasni heroji Električni orgazam koji prvi put dolaze na Arsenal Fest.

Asian Dub Foundation-u završne večeri Arsenala na Main Stage-u pridružiće se legendarni Partibrejkersi, dok će na Gardenu svirati Majke i Mortal kombat.

Za Arsenal 06 komplet ulaznica za sva tri festivalska dana košta 1.500 dinara. Pojedinačna ulaznica za jedno veče je 800 dinara. Cene se menjaju 16. maja - pojedinačna će biti 1.000 dinara, a komplet 1.900. Prodaja ide preko mreže Eventim.

 
 

vesti


Disciplin A Kitschme
28. maja u bašti SKC-a




Disciplin A Kitschme održaće koncert 28. maja (20:30) u bašti Studentskog kulturnog centra na kome će promovisati najnoviji album "Opet." uz neizbežne vanvremenske bučne hitove...